Lagane proteinske piadine

Paradajz miks - operite paradajz i praziluk. Paradajz isecite na četvrtine, praziluk i masline na tanke kolutiće. Rukolu i bosiljak isecite na trake. Pomešajte sve sastojke. Pesto i maslinovo ulje pomešajte i začinite soli i paprom, a zatim dodajte a zatim dodajte preko naseckanih sastojaka.

Na dve šnite Proteinskog večernjeg hleba položite buđolu, a zatim pravilno rasporedite prethodno pripremljenu mešavinu od paradajza miksa. Naseckajte mocarele u male komadiće i dodajte ravnomerno na hleb. Narendajte parmezan. Preklopite tako pripremljene sastojke sa preostale dve šnite Proteinskog večernjeg hleba. Sada ste napravili Piadine koje držite 5-7 minuta na roštilju. Vaše Proteinske Piadine su prikladne kao prilog ali i kao predjelo.

Sastojci za 4 šnite (2 obroka):

- 140g Proteinskog večernjeg hleba
- 80g manja paradajza
- 30g praziluka
- 10g rukole
- 40g maslina
- 5g pesto sosa
- 5g maslonovog ulja
- 30g mocarela sira
- 5 listova bosiljka
- 10g parmezana
- 40g buđole
- so, biber